Plakkers, Inc! - The Forum!
http://plakkers-inc.nl/

Casper en zijn vriendjes
http://plakkers-inc.nl/viewtopic.php?f=23&t=2504
Pagina 1 van 10

Auteur:  Peter [ za 12. apr 2014, 08:21 ]
Berichttitel:  Casper en zijn vriendjes

Een tijd geleden werd er een idee geopperd waar naar mijn beleving veel animo voor was, namelijk een 'spookjes' GB, oftewel de F4 Phantom. Voordat ik een heel verhaal ga lanceren met voorstellen, wilde ik eens informeren wie er eventueel geïnteresseerd zouden zijn om mee te doen.

Er loopt momenteel maar één GB, dus er zou er eentje naast kunnen van 3 of 6 maanden. Zelf bied ik me dan aan als organisator, tenzij de oorspronkelijke bedenker dat graag zelf doet, maar ik weet even niet meer van wie het idee in eerste instantie afkomstig is.

Ik hang er voor het gemak even 'n poll aan om een inzicht te krijgen. Bij voldoende animo kan ik het dan gaan uitwerken.

Tips of aanbevelingen mogen uiteraard in de reacties. Enige doel is zoveel mogelijk Spookjes te maken met elkaar, voor de rest beoog ik weinig restricties.

Ik hoor het wel even.

Gr. Peter

[EDIT] na het stemmen kun je nogmaals stemmen. Deze optie heb ik aangevinkt zodat je, om welke reden dan ook, je stem kunt WIJZIGEN. Je kunt dus niet meerdere keren stemmen !!!

Deelnemers:

- Peter
- Dave
- Rudie
- Eelco
- Bennie
- Niels
- Gerald
- Jim
- Arjen
- Jelle
- Pieter
- Robert

DEFINITIEF VOORSTEL

- Duur: 6 maanden
- Looptijd: 1 juni t/m 1 december 2014
- Wat: F4 Phantom

Afbeelding

Auteur:  Tsjopper Bob [ za 12. apr 2014, 08:37 ]
Berichttitel:  Re: Casper en zijn vriendjes

Ondanks dat een Phantom fantastisch is om te zien vliegen, met name de start als deze op 2 meter boven de baan zijn zwarte roetsporen in de lucht achterlaat, pas ik voor deze groepsbouw.

De twee 'nee' keuzes zijn nog al 'hard', om toch één van beide te kiezen heb ik gekozen voor 'Nee, alle behalve een spook', wat zou suggereren dat ik wel bijvoorbeeld een Space Shuttle of een T-62 ga bouwen. Ook dat ga ik niet doen. Ik laat het bij deze 2 voorbeelden, want zo zijn er een hele rits toestellen die ik niet ga bouwen. De andere optie: ik laat me niet dwingen om iets te bouwen.

Er had van mij nog wel een mildere 'nee' bijgekunt, bijvoorbeeld: 'Nee helaas, maar wel een prima initiatief voor een pracht groepsbouw'.

:D :D

René

Auteur:  Peter [ za 12. apr 2014, 08:43 ]
Berichttitel:  Re: Casper en zijn vriendjes

Aangepast. Moet je alleen even opnieuw stemmen.

Peet

Auteur:  Tsjopper Bob [ za 12. apr 2014, 08:48 ]
Berichttitel:  Re: Casper en zijn vriendjes

Opnieuw gestemd. Kon dat met de 2e Kamerverkiezingen ook maar zo gemakkelijk aangepast worden....

René

Auteur:  jeroen_R90S [ za 12. apr 2014, 15:47 ]
Berichttitel:  Re: Casper en zijn vriendjes

Tof idee, zeker als ook de andere McDonnell spookprodukten mee mogen doen zoals de Banshee of Demon :)
Helaas heb ik niet zoveel bouwtijd (meer) en nog veel te veel half gebakken projecten liggen die ik eerst wel afmaken. De Albatros was al een onverwachtte tussendoor, en al die half gebouwde en soms gespoten modellen liggen me aan te kijken... ;)

Groeten Jeroen

Auteur:  Peter [ za 12. apr 2014, 15:51 ]
Berichttitel:  Re: Casper en zijn vriendjes

Hey Jeroen,

vandaar de optie om je stem te herzien ;)

Bovendien ben ik niet zo van de restricties, dus als er animo is voor de broertjes, zusjes, neefjes en nichtjes van de Phantom, dan bezien we gewoon even of die ook mee doen in de Spookbouw.

Gr. Peet

Auteur:  jeroen_R90S [ za 12. apr 2014, 15:55 ]
Berichttitel:  Re: Casper en zijn vriendjes

Ik bedenk me net dat mijn Secret Sint cadeau van vorig jaar een McDonnell F-101 Voodoo was... Klinkt ook best spookachtig...
Toch maar even gestemd. :)

Auteur:  Peter [ za 12. apr 2014, 15:59 ]
Berichttitel:  Re: Casper en zijn vriendjes

Weet je wat het is Jeroen, op een kleinschalig forum is het lastig om het onderwerp van een GB té beperkt te houden, dan is de kans groter op weinig animo. Het idee wordt neergelegd en al naar gelang de reacties kan dat toch prima wijzigen ?! Stel dat we de categorie te bouwen 'spookjes' iets oprekken, waardoor er meerdere mensen mee willen doen, dan lijkt me dat geen enkel probleem :ok:

We wachten gewoon even af hoeveel mensen er geïnteresseerd zijn en welke suggesties er nog worden aangedragen. Dan zien we snel genoeg of de GB levensvatbaar is of niet.

Ik zet je erbij onder voorbehoud, leuk!

Gr. Peet

Auteur:  militairtje [ za 12. apr 2014, 17:45 ]
Berichttitel:  Re: Casper en zijn vriendjes

ik heb gestemd op ''Ja, maar afhankelijk van de startdatum'', maar het ligt ook aan de looptijd, en of ik dan nog tijd heb..

Zie mij dus maar als een ovb/misschien :ok:

Auteur:  Peter [ za 12. apr 2014, 17:48 ]
Berichttitel:  Re: Casper en zijn vriendjes

Ik zet je erbij Nicky :ok:

Nog een vriendelijk verzoek aan de 'nee'-stemmers; zouden jullie aub even in een reactie willen laten weten dat je nee hebt gestemd ? Mag zonder reden, hoor, maar dan weet ik wie de mensen zijn die niet meedoen. Geeft me even 'n overzicht van de haalbaarheid. ALvast bedankt.

Gr. Peet

Pagina 1 van 10 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/