Plakkers, Inc! - The Forum!
http://plakkers-inc.nl/

Nu Ook In Real Time (c)(tm)(anwb)(nsfw)!!!
http://plakkers-inc.nl/viewtopic.php?f=23&t=47
Pagina 1 van 1

Auteur:  Grendel [ wo 7. jul 2010, 22:13 ]
Berichttitel:  Nu Ook In Real Time (c)(tm)(anwb)(nsfw)!!!

[opperhoofd]
irc applet is uit de lucht tot ik tijd heb om een nieuwe online te gooien!
[/opperhoofd]


Wegens ach je weet maar nooit heeft Hobbybob ook gewoon voor het gemak een chatdingesgeval op de servert gezet. chatboxdinges is eenvoudig te bereiken door DAAR:

>>DAAR<<

of HIER:

>>HIER<<

...te klikken.

het enige lastige voor nu is dat als je op de links klikt de chat applet wordt geopend in deze pagina en daar kan ik nu zo snel even niks aan doen (heeft met de daadwerkelijke code van het forum te maken; is wel aan te passen maar niet simpelweg door even een paar keer te klikken).
Als work around kun je echter wel met je muiswieltje op de link klikken (mits je zo'n moderne muis hebt natuurlijk :wink:) waardoor de chatdinges op een nieuw tab wordt geopend of door met je rechter muisknop op de link te klikken en in het menu wat je dan ziet "openen in nieuw venster" (of iets van die strekking) te kiezen.

als je de chatbox opent zal je automagisch een nickname toegewezen krijgen in de vorm van plakker** waarbij ** een getal is. dit kun je veranderen door in het tekstinvoervak "/nick mijnnick" te tikken waarbij mijnnick niet mijn nick is maar jouw nick. ofzo.

voor de mensen die wel snappen hoe het internet een beetje werkt en dus overweg kunnen met een echte irc client ( :titter:); de chat draait op irc.newnet.net en het kanaal is #plakkers-inc.

oh, en als je weet hoe irc een beetje in mekaar zit kun je zelf wel uitvogelen wat de key is natuurlijk :twisted:

key?
jah. ik heb het plakkers channel op slot gezet om te voorkomen dat er allerlei ongewild volk zomaar binnen komt wandelen om de boel te verstieren.

in mijn huisch geen langharig werkschuw tuich dat de boel komt bezetten omdat chatten een recht is!

oh ja, voor den duidelijkheid; mijn pc's hier staan altijd aan en derhalve ben ik nagenoeg altijd ingelogd in de chat. mocht je nou een vraag hebben aan me, stel hem dan gewoon in het kanaal. Als je geen reactie krijgt betekent dat niet dat ik je negeer (hoewel...) maar is de kans groot dat ik even niet in de buurt ben. ik lees eigenlijk altijd even terug als ik terug kom dus je vraag zie ik dan vanzelf wel.

wie oh wie komt me op newnet vergezellen....

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/